Seite drucken

Učinkovita krovna izolacija

Učinkovita krovna konstrukcija koja ispunjava građevinske i fizikalne uvjete toplinske zaštite i zaštite od kondenzata, jedina jamči ugodnu klimu u prostoriji, male troškove grijanja i trajno funkcionalan krov. Svi ti zahtjevi se mogu jednostavno ispuniti ugradnjom Bramac Therma, kvalitetnog proizvoda za izolaciju od poliuretana (PIR). Pri tom se ovaj izolacijski materijal punom površinom postavlja odozgo na rogove.

Na taj način izbjegavaju se toplinski mostovi koji uzrokuju gubitak topline. Potrebne U - vrijednosti lakše se postižu nego primjenom npr. dvostrukih rogova i uobičajene izolacije između rogova.

Bramac savjet za izbjegavanje kondenzata:

Ostavlja li se kod sanacije krova stara izolacija između rogova, potrebnu debljinu Bramac Therm ploče određujemo tako da se točka rosišta nalazi u njoj.

Pravilo iz prakse: debljina stare mineralne vune  +4 cm jednaka je debljini primjenjive Bramac Therm izolacije na rogovima.

 

Prospektni materijali
Bramac Therm izolacija
Koliko košta Vaš krov?
Želite li znati koliko će Vas koštati pokrov? Na pravom ste mjestu! Sa samo nekoliko podataka možemo Vam izračunati okvirne troškove materijala. Naravno, možete i zatražiti besplatnu i neobavezujuću specifikaciju.
Savršeno zaštićen crijep.

Centrala

Bramac pokrovni sistemi d.o.o

Buzinski prilaz 10

10 010 Zagreb

Hrvatska

Tel: +385 (0) 1 65 94 200

Fax: + 385 (0) 1 65 94 233

e-mail: infohr(at)bmigroup.com

Web: bramac.hr

Za Vas smo dostupni telefonom: od ponedjeljka do petka od 8:00- 16:00 h besplatni info telefon: 0800 0401

Upit preko kontaktnog obrasca