Seite drucken

10-godišnja sistemska garancija

Potpuna sigurnost u paketu

Gradite li novi ili sanirate postojeći krov? Većina investitora u novogradnji ili sanaciji susreće se s brdo pitanja. S pitanjima vezanim uz izbor majstora krovopokrivača, vrstu crijepa, krovne prozore, izolaciju na krovu, žljebove itd. Nakon traženja rješenja za navedene dijelove krova često zaboravljamo sekundarnu zaštitu krova pa odluku o izboru njezinekvalitete prepuštamo nekom drugom.

Sekundarna zaštita

Izbor kvalitetne sekundarne zaštite vrlo je bitan, jer će privremeno pružati dodatnu zaštitu krovišta od oštećenja uslijed vode koja može prodrijeti kroz crijepove ili između njih u potkrovnu konstrukciju. Sekundarni zaštitni sloj
krovišta se najčešće sastoji od krovne folije, rješenja za zaštitu sljemena i grebena te elemenata za sigurno odzračivanje krova. Sekundarnu zaštitu krova možemo usporediti s osobnom zaštitnom opremom, koja nas usprkos predostrožnosti
možda nikad neće morati zaštiti, naprimjer od pada. Meuđutim, u slučaju nesreće njezina kvaliteta i odgovarajući izbor su itekako ključni.

Krovni proboji

Dodatna mjesta koja treba zaštititi na krovu su krovni proboji. Proboje poput raznih otvora za ventilaciju iz kuhinje i kupaonice, držače antena, dimnjaci, izlazna okna itd. ne možemo zaštititi s osnovnim crijepom, zbog čega je i na tom području izbor kvalitetne krovne opreme iznimno važan za sigurnost tijekom cijelog životnog vijeka krova.

Kvaliteta

Svi elementi izrađeni su od visokokvalitetnih materijala. Kvalitetu elemenata testiramo u zračnom tunelu u kojem možemo simulirati ekstremne vremenske situacije i ponašanje elemenata u takvim uvjetima, a s kvalitetom postižemo bolju zaštitu krova.

10 godina sistemske garancije

Za investitore koji žele iznimno sigurne i otporne krovove pripremili smo paket univerzalne krovne opreme SG10. Paket sadrži visokokvalitetna rješenja za zaštitu krova koji zajedno s betonskim Bramac ili glinenim Braas crijepovima tvore vrhunsku zaštitu za Vaš dom. Tako izrađen krov nudi visoku sigurnost od prodora kiše i snijega, od gubitka toplinske energije te je istovremeno iznimno otporan na utjecaj vjetra. Sistemska garancija Bramac jamči Vam 10 godina dodatne zaštite.

 

Obrazac za registraciju

za izdavanje 10-godišnjeg jamstva na funkcionalnost sustava Bramac krova.
Podaci za kontakt:
Ime i prezime:*
Ulica:*
Poštanski broj:*
Mjesto:*
E-pošta:*
Tel.:*
 
Broj zemljišne čestice na kojoj se objekt nalazi (ispuniti ako objekt nema adresu):
Broj zemljišne čestice:   Katastarska općina:
 
Broj dostavnice ili Bramacovog računa:*
Datum pokrivanja krova:*
Izvođač krovopokrivačkih radova:*
 
10-godišnje jamstvo na sustav izdaje se samo za objekte na području Republike Hrvatske. Jamstvo na sustav izdaje se i vrijedi isključivo u sljedećim slučajevima:
  • Ako su na krovu korišteni isključivo Bramacovi betonski crjepovi ili glineni crjepovi Braas, ugrađeni sukladno tehničkim uputama proizvođača koji vrijede u trenutku ugradnje.
  • Ako je za zasebne pokrovne elemente na krovu (sljeme/greben, zaštita od snijega, sekundarni krov,...) korištena isključivo univerzalna Bramacova originalna krovna oprema odobrena za izdavanje jamstva na sustav i ugrađena sukladno tehničkim uputama proizvođača koji vrijede u trenutku ugradnje. Odobrenu Bramacovu krovnu opremu možete pronaći u paketu krovne opreme SG10 – 10-godišnje jamstvo na sustav.
Jamstvo na sustav u trajanju od 10 godina počinje vrijediti od dana kupnje Bramacovih proizvoda, pri čemu datum kupnje dokazujete računom.
Primjerak jamstvenog lista na sustav možete pronaći ispod ovog obrasca.
 
*ovom suglasnošću potvrđujem da smo na krov ugradili crjepove Bramac ili Braas te koristili isključivo potvrđenu krovnu opremu iz paketa SG10 – 10-godišnje Bramacovo jamstvo na sustav.
Korištenje krovne opreme iz paketa SG10 dokazujemo kopijom računa. Molimo da kopiju računa dostavite putem donjeg gumba za učitavanje datoteka.
Učitaj kopiju računa:*
*ovom suglasnošću potvrđujem da sam upoznat s uvjetima za valjanost Bramacovog jamstva na sustav.
*ovom suglasnošću potvrđujem da društvo Bramac pokrovni sistemi d.o.o. primljene osobne podatke upotrebljava u interne svrhe.
 
Please enter here the word as displayed in the picture. This is to prevent spamming. *
CAPTCHA image for SPAM prevention
 
   
Prospektni materijali
Bramac Therm izolacija
Koliko košta Vaš krov?
Želite li znati koliko će Vas koštati pokrov? Na pravom ste mjestu! Sa samo nekoliko podataka možemo Vam izračunati okvirne troškove materijala. Naravno, možete i zatražiti besplatnu i neobavezujuću specifikaciju.
Savršeno zaštićen crijep.

Centrala

Bramac pokrovni sistemi d.o.o

Buzinski prilaz 10

10 010 Zagreb

Hrvatska

Tel: +385 (0) 1 65 94 200

Fax: + 385 (0) 1 65 94 233

e-mail: infohr(at)bmigroup.com

Web: bramac.hr

Za Vas smo dostupni telefonom: od ponedjeljka do petka od 8:00- 16:00 h besplatni info telefon: 0800 0401

Upit preko kontaktnog obrasca