Seite drucken

Luminex-Top

Krovni prozor sa bitno većim izlaznim otvorom. Namijenjen je provjetravanju i osvjetljavanju pomoćnih prostorija (ostave i sl.) u potkrovnim stanovima. Može se otvarati na 4 načina (lijevo, desno i u dva položaja za prozračivanje potpuno sigurnih od udara vjetra). Prozorskom krilu koje je pričvršćeno na lijevoj strani može se s nekoliko poteza promijeniti način otvaranja na suprotnu stranu. Izlazni prozor – TOP ima obrub koji se izuzetno dobro priljubljuje uz svaki profilirani ili ravni pokrovni materijal. Za ugradnju ovog prozora potrebno je na krovnoj površini ostaviti otvor veličine 6 komada profiliranih crjepova. Pričvršćuje se pripadajućim spojnicama.

Materijal izolacijsko ostakljenje; glavni okvir od tvrdog PVC-a ojačan čeličnim dijelovima; prozorsko krilo od eloksiranog aluminija; prozorski obrub od mekog PVC-a
Boje crvena, smeđa
Modeli za sve modele crijepa
Vanjske mjere 55,5 x 81 cm
Izlazni otvor 47,0 x 72 cm
Svjetlopropusna površina 0,34 m²
Težina 16,0 kg / komad
Utrošak prema potrebi
Prospektni materijali
Bramac Therm izolacija
Koliko košta Vaš krov?
Želite li znati koliko će Vas koštati pokrov? Na pravom ste mjestu! Sa samo nekoliko podataka možemo Vam izračunati okvirne troškove materijala. Naravno, možete i zatražiti besplatnu i neobavezujuću specifikaciju.
Savršeno zaštićen crijep.

Centrala

Bramac pokrovni sistemi d.o.o

Buzinski prilaz 10

10 010 Zagreb

Hrvatska

Tel: +385 (0) 1 65 94 200

Fax: + 385 (0) 1 65 94 233

e-mail: infohr(at)bmigroup.com

Web: bramac.hr

Za Vas smo dostupni telefonom: od ponedjeljka do petka od 8:00- 16:00 h besplatni info telefon: 0800 0401

Upit preko kontaktnog obrasca