Seite drucken

Tvrtka

BRAMAC misija

Kvaliteta
Kvaliteta
naših proizvoda i usluga za nas ima najviši prioritet - ispunjavamo najveće zahtjeve i za to garantiramo dobrim imenom. 

Zaštita i sigurnost
Svojom cijelom ponudom kupcima nudimo sigurnost i zaštitu. U novogradnji i sanaciji možete se 100% osloniti na nas te s pravom biti ponosni što ste se odlučili za BRAMAC rješenje.

Funkcija/Estetika
Za BRAMAC je uz funkciju krova važna i njegova estetika.

Inovativna rješenja
Vodstvom u temama krova BRAMAC se opredijelio za inovativna rješenja kako bismo sada i ubuduće ispunjavali visoka očekivanja svojih kupaca.

Dodatna vrijednost
Naša rješenja za krov stvaraju dodatnu vrijednost. Ona povećavaju iskoristivost svakog objekta kao i životni standard svih koji u njemu žive

 

Bramac u Hrvatskoj

Übersicht Bramac Standorte in Europa

Tvrtka Bramac pokrovni sistemi d.o.o. osnovana je 1994. godine u 100% vlasništvu austrijske tvrtke Bramac Dachsysteme International GmbH. Od svog dolaska u Hrvatsku, Bramac je preuzeo pionirsku ulogu u razvoju tržišta pokrovnih sustava.

Početkom 2011. godine, a ovisno od suglasnosti konkurencijskog vijeća, Monier grupa preuzima 50 % dosadašnjeg udjela od Wienerberger AG čime se Bramac nalazi u 100 % vlasništvu Monier grupe. 

Kćerinske firme Bramac-a nalaze se u Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Rumuniji, Bugarskoj, Srbiji, Hrvatskoj (od 1993.godine) te od 2008. godine i u Albaniji i Makedoniji.

Prema istraživanju agencije Puls iz 2008. godine, Bramac je vodeća marka pokrova u Hrvatskoj.

Zahvaljujući internacionalnim kontaktima i svjetskom know- how (Monier) Bramac osigurava stalnu optimizaciju svojih proizvoda. → više 

Bramac: Originalan sistem
Promišljeno do detalja za svaki model crijepa
Zaštita okoliša
Uprkos dugogodišnjoj raspravi o "zaštiti okoliša", opterećenje zraka, tla i voda štetnim tvarima i dalje nesmetano se povećava... nasuprot tome, Bramac ne govori, već djeluje.
Referentni objekti
Kada bi poredali sve do sada u Bramac-u proizvedene crjepove, okružili bi Zemlju oko ekvatora 39 puta.Ovdje možete naći mali izbor referentnih objekata.
Krovni simulator
Poznata Vam je situacija: Pitate se koja fasada odgovara uz Vaš krov? Pomoću našeg krovnog simulatora već sada možete provjeriti

Centrala

Bramac pokrovni sistemi d.o.o

Buzinski prilaz 10

10 010 Zagreb

Hrvatska

Tel: +385 (0) 1 65 94 200

Fax: + 385 (0) 1 65 94 233

e-mail: infohr(at)bmigroup.com

Web: bramac.hr

Za Vas smo dostupni telefonom: od ponedjeljka do petka od 8:00- 16:00 h besplatni info telefon: 0800 0401

Upit preko kontaktnog obrasca