Seite drucken

Peti korak

Podrška od upita do završetka sanacije

Bramac partneri. Brza i efikasna isporuka.

Bramac surađuje s velikom mrežom trgovina građevnog materijala te Vas možemo uputiti u Vama najbližu i najpovoljniju trgovinu ili možete nabavu materijala prepustiti Vašem krovopokrivaču, u sklopu njegove cjelovite ponude.

Bramac će Vas pratiti i dalje. Do kraja sanacije, naši stručnjaci bit će Vama i Vašem krovopokrivaču na raspolaganju savjetima i tehničkom podrškom.

Kako će izgledati moj krov nakon sanacije?

FOTOPLUS - Besplatna izrada kompjuterske simulacije Vašeg krovišta s Bramac crijepom kojeg odaberete.

Pošaljite nam fotografiju svog krova u digitalnom obliku na e-mail info-hr(at)bramac.com  ili razvijenu fotografiju na adresu naše Centrale, sa svojim kontakt podacima.  

Naše usluge su za Vas besplatne!

Sve navedene usluge, od posjete našeg stručnjaka, savjetovanja, izrade ponude, preporuke krovopokrivača, tehničke i savjetodavne podrške pri sanaciji, pa do FOTO plus simulacije su za Vas potpuno besplatne.

Bramac: Originalan sistem
Promišljeno do detalja za svaki model crijepa
Koliko košta Vaš krov?
Želite li znati koliko će Vas koštati pokrov? Na pravom ste mjestu! Sa samo nekoliko podataka možemo Vam izračunati okvirne troškove materijala. Naravno, možete i zatražiti besplatnu i neobavezujuću specifikaciju.
Zaštita okoliša
Uprkos dugogodišnjoj raspravi o "zaštiti okoliša", opterećenje zraka, tla i voda štetnim tvarima i dalje nesmetano se povećava... nasuprot tome, Bramac ne govori, već djeluje.

Centrala

Bramac pokrovni sistemi d.o.o

Buzinski prilaz 10

10 010 Zagreb

Hrvatska

Tel: +385 (0) 1 65 94 200

Fax: + 385 (0) 1 65 94 233

e-mail: infohr(at)bmigroup.com

Web: bramac.hr

Za Vas smo dostupni telefonom: od ponedjeljka do petka od 8:00- 16:00 h besplatni info telefon: 0800 0401

Upit preko kontaktnog obrasca